Βοήθεια

Είσοδος & Εγγραφή

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password), τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) και την διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα lucybeau.com δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία εορτής κτλ.).

Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password (πάντα με λατινικούς χαρακτήρες).

Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα lucybeau.com μπορείτε να πληρώσετε με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

 • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • με αντικαταβολή, επιβάρυνση 2.00 ευρώ + ΦΠΑ
 • περνώντας από το φυσικό μας κατάστημα (με μετρητά ή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα).
 • με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
 • μέσω Paypal (δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στην Paypal. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή και να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα).

Λεπτομέρειες Τρόπων Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 • ΑΡ.ΛΟΓ. 5512-004766-309
 • IBAN : GR15 0172 5120 0055 1200 4766 309
 • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : 2512 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ BIC : PIRBGRAA
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ : ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ALFA BANK

 • ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 889-002101-037015
 • ΙΒΑΝ : GR27 0140 8890 8890 0210 1037 015
 • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Ε ( 889 )
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΜΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 • ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 788 / 886734-86
 • IBAN : GR9601107880000078888673486
 • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ ( BIC ) ETHNGRAA
 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΠΑΔΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο gm@lucybeau.com, ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 27210 25348. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε ως αιτιολογία κατάθεσης γράψτε το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας (ο αριθμός παραγγελίας τυπώνετε μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και είναι μοναδικός), με αυτόν τον αριθμό μπορούμε να εντοπίσουμε την παραγγελία σας γρήγορα και με ασφάλεια. Προμήθειες και έξοδα τραπέζης βαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον αγοραστή.

Πληρωμή με την παράδοση (Αντικαταβολή)

Πληρωμή στο διανομέα με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας. Στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.00 ευρώ + ΦΠΑ.

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Πληρώστε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα χωρίς έξτρα επιβάρυνση. Δεχόμαστε VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS και DINNERS CLUB.

Πληρωμή με Paypal

Πληρώστε μέσω Paypal χωρίς έξτρα επιβάρυνση. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό Paypal. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Πληρωμή στο Φυσικό Κατάστημα

Πληρώνετε και παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα. Μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτική κάρτα στο φυσικό μας κατάστημα. Δεχόμαστε όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το κατάστημα Lucybeau.com αναγνωρίζει τη μεγάλη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, το Lucybeau.com χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει on line και σε συνέχεια διερευνάτε η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.

Τα SSL βγαίνουν σε 2 κλίμακες, 40-bit και 128-bit. Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα. Εμείς χρησιμοποιούμε SSL 128-bit, το οποίο είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit. Επίσης, το Lucybeau.com διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από τη Comodo, μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet.

Η Comodo, κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί ο Κωδικός Χρήστη (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του Lucybeau.com. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δoθεί το Όνομα Χρήστη και ο Κωδικός Χρήστη. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε passwords χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Lucybeau.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα lucybeau.com αποστέλλει παραγγελίες σε:

Όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 ημέρες.

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα lucybeau.com σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και ιδιότητα εταιρείας ή επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Επιλέξτε απόδειξη ή τιμολόγιο στο καλάθι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και συμπληρώστε τα σχετικά πεδία της φόρμας.

Επιστροφές Προϊόντων

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ως προς τη λειτουργία του (DOA), ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή (για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής (ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή (για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί κατά την παραλαβή, παρουσία του μεταφορέα (σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφραγίσης των προϊόντων). Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής (ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές/συνεργάτες αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Παρακολούθηση Δέματος

Για τον εντοπισμό τους δέματός σας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ (http://www.elta.gr/) και στο μενού που θα βρείτε δεξιά στη σελίδα με τίτλο "Θέλω να..." πατήστε στο σύνδεσμο "Εντοπίσω Αντικείμενο". Συμπληρώστε το πεδίο της φόρμας με τον κωδικό που σας έχει αποσταλεί στο email σας και πατήστε το κουμπί ”αναζήτηση”.

Σημείωση: Ελέγξτε το φάκελο των ανεπιθύμητων e-mail σας για τον κωδικό παρακολούθησης.

Παραγγελία από Κινητό

H λειτουργικότητα, η χρηστικότητα, η ταχύτητα και η αισθητική είναι βασικές προτεραιότητες που θέσαμε ως στόχο για τον σχεδιασμό του πρότυπου (website template) του ηλεκτρονικού καταστήματος lucybeau.com. Ο custom σχεδιασμός του front end είναι βασισμένος στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ίντερνετ, HTML5, CSS3, Media Queries. Έχουμε ενσωματώσει το Foundation 5 Framework επιτυγχάνοντας για τον χρήστη, την καλύτερη δυνατή εμπειρία φόρτωσης, απεικόνισης και πλοήγησης από οποιαδήποτε συσκευή desktop pc, laptop, smartphone, handheld, tablet κλπ.

Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια αγορά online σε 1' απ' όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο, έξυπνα, εύκολα, με τον πιο άμεσο και σύγχρονο τρόπο.

Πραγματική Αποθήκη

Ναι όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την ένδειξη "Άμεση Παράδοση (Σε Απόθεμα)" με πράσινο χρώμα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει η ένδειξη "Αυτή η επιλογή είναι προσωρινά χωρίς απόθεμα". Στη περίπτωση αυτή επικοινωνήστε με το κατάστημα για ενημέρωση.