Προσοχή! Πατήστε οκ για την αποδοχή χρήσης cookies. OK


Και όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι..

Μία όμορφη κοπέλα ονόματι Λουκία αποφάσισε το 1982 να ασχοληθεί με την θηλυκή ομορφιά, ιδρύοντας δική της επιχείρηση εσωρούχων με το όνομα ΛΟΥΣΗ στην πόλη της Καλαμάτας. Αφορμή υπήρξε μια ρομαντική σκηνή, όπου ο άντρας της της χάρισε ένα μενταγιόν στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού, γεγονός που την έκανε να συνειδητοποιήσει τι μεγάλη αξία έχει να είσαι γυναίκα!

Όταν η κόρη της έγινε 17 χρόνων, με συγκίνηση της παραχώρησε την επιχείρηση λέγοντάς της “Φέρε τη δική σου νέα πνοή, χωρίς να ξεχάσεις τον πραγματικό χαρακτήρα της ΛΟΥΣΗ, που είναι η αγάπη και η αλήθεια”.

Η κόρη της πραγματοποίησε την επιθυμία της Λουκίας εδώ και 33 χρόνια, παράλληλα όμως η μοίρα της επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι, καθώς από την ηλικία των 24 χρόνων από ιατρικό λάθος “χτυπήθηκε” από το σύνδρομο Meniere. Αυτό το πρόβλημα υγείας την έκανε πολλές φορές να λυγίσει και να θελήσει να εγκαταλείψει τη δουλειά της, γεγονός όμως που δεν έγινε, χάρις την στήριξη των πελατών της, που της έδειχναν συνεχώς την ανάγκη ύπαρξης του καταστήματος ΛΟΥΣΗ.

Απέκτησε τόση ψυχική και σωματική δύναμη, που στάθηκε ξανά στα πόδια της, και αγωνίστηκε με πείσμα για την δουλειά της, με αποτέλεσμα να καταφέρει να συνάψει συνεργασία με διάσημες εταιρίες καλλυντικών από Αμερική και Αγγλία.

Με το πρόβλημα αυτό κατάλαβε, ότι πρώτα η προσευχή και έπειτα η εξωτερική περιποίηση είναι το κλειδί για την αληθινή ομορφιά και ζωή. Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει στην καθεμία από σένα μέσα από τα εντυπωσιακά καλλυντικά που επέλεξε για σένα!

Φτάνοντας στο 2015 εγώ η LucyBeau αναλαμβάνω να συνεχίσω το έργο αυτών των δύο γυναικών με μεγάλη υπευθυνότητα και τιμή. Μαζί μου θα αποκτήσεις την αληθινή και αξιοζήλευτη ομορφιά που λατρεύουν όλοι, έτσι όπως μου τη δίδαξαν η Λουκία και η κόρη της!

Στιγμές απο το Πατρίς και η ευχή της Λουκίας

Ρομαντικά δείπνα, χοροί μέχρι εξαντλήσεως και χιλιάδες βλέμματα γεμάτα αγάπη και νοσταλγία είναι μερικές μόνο εικόνες από το πλοίο Πατρίς, που έχουν χαραχθεί στη μνήμη μου και αποτελούν γλυκιά ανάμνηση. Θυμάμαι ένα βράδυ το Πατρίς εκπέμπει σήμα κινδύνου και επειδή ο άντρας μου φοβήθηκε ότι θα χάναμε τη ζωή μας, φόρεσε στο λαιμό μου ένα ακριβό μενταγιόν, με αγκάλιασε σφιχτά και είπε με χαμόγελο"Τυχερή! Τώρα θα σε αγαπώ για πάντα!". Αυτή η στιγμή με βοήθησε να καταλάβω πόση μεγάλη αξία έχει να είσαι γυναίκα. Αυτή η στιγμή μετά από πολλά χρόνια απέκτησε τη Μούσα της, τη Lucybeau, στην οποία εύχομαι κάθε επιτυχία στο μεγάλο δρόμο που έχει να διανύσει!Η Λούση εσώρουχα ιδρύθηκε το 1982 στην Καλαμάτα προσφέροντας  προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας σε όλο το γυναικείο πληθυσμό της περιοχής. Σύντομα έγινε αγαπητή  και πλέον είναι από τα μεγαλύτερα καταστήματα γυναικείων εσωρούχων και πυτζαμών στο Νομό Μεσσηνίας.

 

Σαν πιστή υπηρέτης της γυναικείας ομορφιάς και αρετής, το 2012 επεκτάθηκε και μπήκε στον κόσμο των καλλυντικών για να προσφέρει ακόμα πιο βελτιωμένες υπηρεσίες στο γυναικείο κοινό που την εμπιστεύτηκε. Ολοκληρωμένα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος, καθώς και εξειδικευμένα προϊόντα για την φροντίδα δερματικών παθήσεων π.χ. ακμή-δυσχρωμίες κ.α.

Στην γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται γνωστά Brand όπως, MarioBadescu, που προτιμώνται από διασημότητες του Hollywood για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες, καθώς επίσης και την εταιρία MonoiTiki από την μακρινή Ταϊτή με τα φυτικά της προϊόντα για  την περιποίηση του δέρματος.

 

To 2015 εξελίχθηκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο δημιουργώντας το e-shop Lucybeau.com, προσφέροντας τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές, για το ηλεκτρονικό εμπόριο, με δωρεάν μεταφορικά σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μέσα από το e-shop μπορεί κάθε ηλικία και τύπος γυναίκας να βρει όλα τα προϊόντα που χρειάζεται για την σωματική περιποίηση και υγεία, καθώς και για την ανάδειξη της εξωτερικής της ομορφιάς.

Pinterest